1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Számviteli és pénzügyi feladatok ellátása

Cégünk számviteli ágazata konstruktív és kedvező ár-érték arányú számviteli szolgáltatásaival minőségi megoldásokat biztosít a cégvezetők speciális szakértelmet igénylő feladatainak és kérdéseinek kiszolgálására. Magas szakértelemmel rendelkező fiatal, de egyben tapasztalt munkatársaink várják meglévő és leendő Ügyfeleinket. Legyen szó üzleti tervről, számviteli kötelezettségekről vagy pénzügyi feladatokról keressen minket bizalommal.

Pénzügy és számvitel

Tervezés

A pénzügyi tervezés során igyekszünk a cég vezetését abban segíteni, hogy átfogó képet kapjon a vállalkozás pénzügyi teljesítményéről mind rövid mind pedig hosszútávon, ezáltal maximalizálni tudja a tulajdonosi értéket, illetve a realizálható profitot.

A pénzügyi tervezés folyamatában következő pontokon haladunk végig:

 1. Mérlegtervezés
 2. Likviditástervezés
 3. Megtérülés elemzés
 4. Kockázatelemzés
 5. Meglévő és szükséges források elemzése
 6. Eredménytervezés

Szükség esetén elkészítjük Cash-flow kimutatást és forgótőke-kalkuláció összeállítását is.

 

Pénzügy

Pénzügy körében az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk Partnereink részére:

 1.     Treasury, finanszírozás
 2.     Határidős ügyletek
 3.     Bankgarancia ügyintézés
 4.     Követeléskezelés
 5.     Pénzkezelés
 6.     Banki adatszolgáltatás
 7.     Speciális pénzügyi megállapodások koordinálása
 8.     Egyéb pénzügyi, gazdasági szolgáltatás

 

Könyvelés

Vállalkozási szerződésünk keretében vállaljuk a számviteli törvény hatálya alá eső vállalkozások könyvelését, beszámolóinak és adóbevallásainak elkészítését. Az eredeti bizonylatokat saját kettős könyviteli rendszerünkben és irodánkban rögzítjük, dolgozzuk fel. A könyvelési szerződésünk magában foglalja a hatóságok előtti képviseletet a számviteli kötelezettségek elektronikus benyújtása, vagy akár egy esetleges adóellenőrzés során is. A könyvvizsgálói ellenőrzésekben személyesen közreműködünk. A főkönyvi könyvelés elvégzése mellett a számviteli törvény által megkövetelt analitikus nyilvántartásokat is (adók, tárgyi eszközök, stb) vezetjük. Bevallási és adófizetési nap előtt e-mailben tájékoztatjuk partnereinket az utalandó adókról.

A könyvelés szerződés keretein belül az adott cégre vonatkozóan adótanácsadást vállalunk, mindez kiterjed az adókímélő megoldások felmutatására, illetve a jogszabályok értelmezésében nyújtott segítségre egyaránt, ezzel is megkönnyítve adórendszerünkben történő eligazodást és helyes döntések meghozatalát. Tanácsadásunk valamennyi adónemet magába foglalja, társasági adótól, az általános forgalmi adó, a személyi jövedelemadó, valamint a helyi adókat egyaránt. Segítünk a számviteli folyamatok és információk felmérésében, rendszerezésében, ami alapján képesek vagyunk konkrét javaslatok szintjén, azokat a fejlesztéseket és irányvonalat, amelyek hozzájárulnak a hatékony folyamatok kivitelezéséhez.

Könyvelés körében az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk Partnereink részére:

 1.     könyvelés és az ezzel kapcsolatos feladatok teljeskörű ellátása
 2.     a bevallási kötelezettség keretében beadandó adóbevallások, egyéb más bevallások elkészítése és elektronikus benyújtása
 3.     felkészülés az éves könyvvizsgálatra, könyvvizsgálaton személyes részvétel
 4.     szerződésben kialakított havi menedzsment-jelentéscsomag elkészítése
 5.     igény esetén speciális pénzügyi adatszolgáltatások a tulajdonosok részére, illetve a banki hitelfelvételhez szükséges speciális adatszolgáltatások

 

Adózás

Cégvezetőként ritka eset, hogy legyen ideje arra, hogy lépést tartson az adótörvények folyamatos változásaival. Segítséget nyújtunk folyamatosan naprakész ismeretekkel rendelkező, szakmailag felkészült kollégáink és támogató adó és számviteli tanácsadóink segítségével lehető legrövidebb idő alatt, költséghatékonyan gondoskodjunk a vállalata jogszabályi, üzletviteli, adózási megfeleléseivel összefüggő feladatokról, kérdései megválaszolásáról.

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó