1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Rendszerüzemeltetés - rendszerfelügyelet

Számítógéphálózatok tervezése, építése, karbantartása, üzemeltetése vezetékes és vezetéknélküli felületeken egyaránt. GSM hálózatra épített infrastruktúrák kialakítása, üzemeltetése. Rendszerfelügyelet, rendszergazdai feladatok ellátása, rendszerüzemeltetés a számítástechnikai eszközök beszerzésétől a karbantartáson át egészen selejtezésükig bezárólag.

Vállaljuk kis és közepes vállalkozások eszközeinek beszerzését, informatikai hálózatok tervezését, üzemeltetését. Szerver gépek beszerzését, telepítést, konfigurálást és üzemeltetésüket. Rendszerek átalánydíjas és eseti karbantartását és felügyeletét.

Hardver -és szoftverbeszerzések teljeskörű lebonyolítása kedvező áron

Windows XP / Windows 7 / Windows 8 valamint Linux grafikus desktop munkaállomások összeállítása, karbantartása, felügyelete. Notebookok (laptopok) beszerzését, konfigurálását, felügyeletét. Windows Server és Linux szerverek telepítése, konfigurálása, karbantartása, jogosultsági rendszereinek kialakítása, üzemeltetése.


munkaallomasnotebookokwinlinuxserver

 

Számítógépek javítása, üzemeltetése

Számítógépek távoli kapcsolaton keresztüli illetve helyszíni javításai, beállításaik. Vállaljuk számítógépek összeállítását, hozzájuk kapcsolódó szoftverek telepítését, beállításaikat, irodai programcsomagok (Office) beállításait. E-mail rendszerek kialakítását, üzemeltetését. Archíválási és adatmentési rendszerek kialakításai, üzemeltetésük és felügyeletük. Fertőzött rendszerek esetén elvégezzük a szükséges mentesítési feladatokat: víruskeresés, vírusirtás, spyware és trójai programok eltávolítása és a rendszer helyreállítása. Folyamatosan igyekszünk segítségére lenni a cégvezetésnek az informatikai kultúra kibővítésében, amelynek hiányos ismeretei néha alapját képezi egy-egy vírus beépülésének.

Az alaprendszerek mellett a kiegészítő eszközökre is figyelünk. Nyomtatók, scannerek, beszerzése, telepítése, hálózati eszközök időszakos ellenőrzése, kellékanyagok biztosítása, toner- és festékpatronok cseréjében is segédkezünk.

Számítógépek és kiegészítő eszközök fizikai tisztítása, karbantartása. Munkaidőben (és sokszor azon túl is) szaktanácsadással, telefonos segítségnyújtással is igyekszünk segíteni a napi problémák megoldásában.

 

Távoli munkavégzés és mobil környezet kialakítása

Távoli kapcsolódások adatbiztonsági környezetének kialakításai, tűzfal telepítése, router és VPN átjáró eszközök beüzemelése, felügyelete

szamitogep-uzemeltetes

 

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó