1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Online tartalom szervezése, kiszolgálása

Ezen szolgáltatásunkat WebStúdió üzletágunk képviseli és fed le. Ügyfeleink részére saját szerverünkön teljes online tartalmi szolgáltatásokhoz szükséges domain üzemeltetést, tárterületet és környezetet, vírus és spam védett levelezést biztosítunk. Statikus és dinamikus weboldalak tervezése, programozása valamint a hozzákapcsolódó design tervezése, kialakítása meglévő céges arculati elemek felhasználásával vagy teljes arculat kialakításával. 

Domain regisztráció

domain regisztráció

Az internetre csatlakozó számítógépek azonosítására szolgáló neveket domain neveknek hívjuk. Az azonosítás műszakilag az IP címekkel történik, ezek könnyebb megjegyezhetősége érdekében vezették be az adott címekhez tartozó elnevezéseket a domain nevet. Minden domain névhez tartozik egy IP cím. Mindig két vagy több részből áll, amelyeket pont választ el egymástól. Például: probadomain.hu

Cégünk hivatalos domain regisztrátor szervezettekkel együttműködve 2000 óta foglakozik magyar és nemzetközi domain nevek  (.hu .eu .com, .net, .org, .info) regisztrációjával és szervereinken történő működtetésükkel, üzemeltetésükkel.


Bővebb információk a domain regisztrálás folyamatáról

Tárterület biztosítása

webhost-tarterulet

Cégünk DELL nagyteljesítményű szerverekre építi és folyamatosan fejleszti webhosting infrastruktúráját, rendszerét, mellyel professzionális színvonalú tárhely szolgáltatásokat nyújt ügyfeleink részére. Ahhoz, hogy az Ön weboldala mindig elérhető legyen szüksége van egy megbízható helyre, ahol tárolhatja, üzemeltetheti weblapját, ahova első körben beérkeznek cége levelei nap mint nap.

Mi ezt a környezetet biztosítjuk Önnek reális árainkkal, szolgáltatásainkkal. Legegyszerűbb oldalaltól egy komplett e-commerce rendszerig igényei szerinti csomagot alakítunk ki. Csomagjaink a nagy többségnek megfelelőek, de egyedi igényekre is nyitottak vagyunk.

Részletes információk tárterületi és e-mail csomajainkról

Weboldalak készítése

www-web-develop

Magánszemélyeknek, cégeknek, vállalkozásoknak. Professzionális egyedi weboldalaktól az egyszerűbbig. Weboldalak, honlapok készítése, átalakítása, karbantartása. Szolgáltatásunk a teljesen egyedi designtól a sablonok kialakításáig, telepítéséig terjed. Meglévő arculati elemek felhasználásával vagy egyedi teljes cégarculat kialakításáig.

Már meglévő honlapok kereső baráttá tétele. Ha már van honlapja, de nem úgy teljesít keresők oldalán, mert nem jelenik meg azok első néhány oldalán, keressen minket elérhetőségeinken, segítünk. Kielemezzük honlapját, amiből megtudhatja, miért nem találják meg leendő ügyfelei weboldalát.Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó