1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Szolgáltatásaink

Szolgáltatási köreinket mind az informatikai mind pedig a számviteli területen igyekeztünk tudásunk legjava alapján összeállítani.

Rendszerüzemeltetés

szamitogep-uzemeltetes

Az elmúlt évtizedekben tapasztalatainkra és megbízható építőkockákra építve  kialakított hálózati rendszerek magas rendelkezésre állást biztosítottak Partnereink számára. Számítógépeink és az azokat kiszolgáló karbantartási folyamataink folyamatos ügymenetet biztosítanak Partnereink számára.

Évtizedes partneri kapcsolatainknál mindenhol cél az informatikai rendszer lehető legegyszerűbb üzemeltetése, egyben a működtetés könnyen átlátható, biztonságos egységet képezzen gazdasági és rendelkezésre állási szempontokkal. Igyekszünk megfelelni ezen elvárásoknak és minden egyedi igénynek.

Rendszerüzemeltetés >>

Online tartalom

online-tartalom

WebStúdió üzletágunk segítségével weboldalak, céges arculatok kialakításában segédkezünk. Legyen szó egyszerű privát weboldalaktól egészen a komplex napi frissítésű portálokig segítünk tervezésben, programozásban és teljes felület kialakításában. Segítünk a domain regisztrációtól egészen a weboldal beindításáig, működtetéséig, frissítéséig bezárólag.

Az elmúlt évtizedekben készítettünk egyoldalas portfólió oldaltól, webáruházig sok mindent. Nyertünk munkánkkal év honlapja díjat és sok kedves Partnert, barátot, akik a kezdetek óta velünk vannak. Talán nem véletlen :)

Online tartalom kiszolgálása >>

Számvitel és pénzügy

szamvitel

Vállakozása teljes pénzügyi vonalát segítjük könyveléssel, pézügyi tervezéssel és adótanácsokkal.

Cégünk számviteli ágazata konstruktív és kedvező ár-érték arányú számviteli szolgáltatásaival, minőségi megoldásokat biztosít a cégvezetők speciális szakértelmet igénylő feladatainak és kérdéseinek kiszolgálására.

Magas szakértelemmel rendelkező fiatal, de egyben tapasztalt munkatársaink várják meglévő és leendő Ügyfeleinket.

Legyen szó üzleti tervről, számviteli kötelezettségekről vagy pénzügyi feladatokról keressen minket bizalommal.

Számviteli szolgáltatások >>

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó