1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Kapcsolat - Elérhetőségeink

NET4NET Informatika és Számvitel

Cím:         1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon:    +36-21 2027 633
Fax:          - nincs használatban -
Mobil:       +36-30 2800 898
Skype:      net4net_support
Adószám: 20711513-2-42
Cégjegyzékszám: 01-06-733876

 


Legegyszerűbb módon felveheti velünk a kapcsolatot, küldjön nekünk e-mailt.

Kérjük klikkeljen a következő képre: nyúl

 


 

Adatvédelem - személyiségi jog és az adatok biztonsága

A NET4NET Informatika működését alapvetően meghatározza a kölcsönös bizalom elve így minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat. Weboldalaink megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, egyes funkciók eléréshez, szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Célja leggyakrabban a felhasználók egyértelmű azonosítására szolgálnak. A személyes információk megadásakor a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk.
Birtokunkba került személyes adatokat kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja (például Technikai Zóna, Tudásbázis, Kapcsolat), más harmadik személy részére nem adja tovább, és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

Napló állományainkban a személyi adatoktól eltérő, a bejelentkezéshez, böngészéshez használt adatokat is gyűjtünk, amik a felhasználók kapcsolódására vonatkoznak (IP cím, böngésző típusa, ország, internet szolgáltató, stb.). Kizárólag statisztikai célra használjuk fel ezeket az adatokat, és tároljuk azokat. Amennyiben egy felhasználó az itt leírtakkal ellentétesen vagy nem egyeztethetően viselkedik, törvénytelen magatartást tanúsít, akkor a törvényes eljárás megindításához mi magunk kezdeményezzük beazonosítását.

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó