1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Impresszum

 

A honlap fenntartója:

NET4NET Informatikai BT.
Székhely: 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-733876
Adószám: 20711513-2-42
Kamara: BU20711513 - Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara


Elérhetőség:

Levélcím: 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Telefon: +3630-2800-898; +3621-202-7633
Internet: www.net4net.hu


A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott, esetleg más formátumban megjelenített anyagokat a NET4NET Informatika kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A NET4NET Informatika weboldalainak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a NET4NET Informatikai BT. jogosult.

A NET4NET Informatika előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A NET4NET Informatika azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A NET4NET Informatika weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a NET4NET Informatika BT. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a NET4NET Informatika BT. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A NET4NET Informatika BT. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A NET4NET Informatika BT. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért vagy veszteségért való felelősséget a NET4NET Informatika BT. kifejezetten kizárja.

A NET4NET Informatika BT. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a NET4NET Informatika weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Nyitóképeink és illusztrációink saját magun készítette állományokból, gyűjteményekből, illetve a Pixabay.com, Freepik.com, Freevector.com, Unsplash.com, Adobe Spark oldalakról származnak. Felhasználásuk az adott oldal licencelésének megfelelő, így újrafelhasználásuk általunk nem engedélyezett!

Cikkeinket a lehető legnagyobb odafigyeléssel készítjük, tovább osztott információkat kellő mélységben ellenőrizve jelenítjük csak meg, ugyanakkor a gyorsan változó környezetben nem feltétlenül tudjuk a verzióváltásokkal bekövetkező üzleti és minőségbeli folyamatokat nyomon követni, így a cikkekben olvasható tartalom a cikk készültekor általunk, és legjobb tudásunk szerint ellenőrzött állapotokat tükrözik! Nem vállalunk felelősséget a megjelenített weboldalak funkcióinak későbbi megfelelő működésével, használhatóságával, az oldalak változásaival, vagy azok későbbi teljes leállásával kapcsolatban sem.

Tárhelyszolgáltató

NET4NET Informatikai BT.
Székhely: 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-733876
Telefon: +3630-2800-898; +3621-202-7633

 

 

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó