1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Ingyenes IT-biztonsági tankönyvet tett elérhetővé az NJSZT

Ingyenesen elérhető, az IT-biztonsági alapismereteket átfogóan ismertető könyvet tett elérhetővé elektronikus formában a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT). A digitalizáció korában egyre kevésbé elképzelhető, hogy ne találkozzunk az élet valamennyi területén az infokommunikációs eszközökkel és azok biztonságos használatának követelményével: ma már gyakorlatilag valamennyiünk otthoni és munkahelyi eszközeit sérülékenység szempontjából is érintettek lehetnek. Ennek tudatában üdvözöljük és ajánljuk mindenkinek az NJSZT a Nemzeti Kibervédelmi Intézettel együttműködve kiadott IT-biztonsági könyvét.

IT-biztonsag-kozerthetoen

A könyvet az NJSZT korábbi tananyaga alapján, annak teljes körű aktualizálásával, a legújabb szempontok és trendek figyelembevételével készítették el olyan, kifejezetten nem informatikai tudásra építő nézőpontból megvilágítva a témát, amely szemléletformáló módon segíthet az eszközök és adatok biztonságának megőrzésében.

A könyv igyekszik körüljárni napjaink legfontosabb problémáit az informatika vonalán elsősorban a felhasználók által elkerülhető csapdákat kiemelve: rosszindolatú szoftverk, e-mail fenygetettségek, kártékony programok és botnetek, mobileszközök támadási felületei, zsarolóvírusok (ransomware), hozzáférési-védelmek, WiFi eszközök biztonsági kérdései.

A könyv letölthető az NJSZT oldaláról

 

 

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó