1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

Április 11-én érkezik a Windows 10 következő verziója

Első körben a PC-k, majd az Xboxok és a telefonok frissülnek majd. Jó fejlesztéseket hoz, érdemes lesz feltenni - ha megbízhatónak bizonyul. Hivatalosan is bejelentette a Microsoft, hogy április 11-én kezdődik meg a Windows 10 következő verziója, a 1703-as kódszámmal érkező Creators Update. A frissítéssel olyan funkciók jönnek majd, mint a régi hiányt pótló Game Mode, az egységes 3D-s platform, új Edge böngésző és számos új biztonsági megoldás - számol be róla a HWSW.hu

Windows-10-versions

Szokás szerint a frissítési hullámot a Microsoft most is széthúzza. Tehát első körben azok a PC konfigurációk frissülnek majd, amelyekről nagy biztonsággal tudja a cég, hogy a frissítés zökkenőmentesen lezajlik. Ezt kis lépésekben követik majd a kevésbé jól tesztelt konfigurációk, míg néhány héten belül mindenkinek élesedik a frissítés.

A sietőseknek egyébként nem kell 11-ig (vagy tovább) várniuk, az RTM-ekvivalens, tehát befejezett 1703-as Windows 10 már letölthető a cég weboldaláról. Félhivatalos információk megerősítették, hogy a jelenleg elérhető legutolsó, 15058-as build számmal rendelkező béta verzió kapta meg a végleges plecsnit, az operációs rendszer ezen verzióját fogja majd teríteni a Microsoft 11-e után. Ez azt is jelenti, hogy ezt a verziót letöltve magunk is frissíthetjük a rendszert.

Szerencsére ezúttal annak is van lehetősége, aki egy kicsit kivárna - van is erre indok, az előző nagy frissítés, az Anniversary Update ugyanis még a cég rajongói szerint is "hamisítatlan katasztrófa" volt, elegendő csak a webkamerák súlyos (és teljességgel elfogadhatatlan) problémájára gondolni. Tehát van lehetőség ezúttal lemondani az első körös megtiszteltetésről, ehhez a beállítások menüben a frissítésekre majd a speciális beállításokra kattintva a "Szolgáltatásfrissítések elhalasztása" (Defer feature updates) menüpont bepipálásával lehet ideiglenesen kimaradni. Erre a Microsoft maximum négy havi türelmi időt ad - de sajnos csak a Windows 10 Pro verzióval rendelkező felhasználóknak.

Teljes cikk megtekinthető: HWSW.hu

A gyártó bejelentése, a megjelenő újdonságok leírása itt érhető el: Microsoft Creator Update - április 11.

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó