1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Karácsonyi 3 az 1-ben akció december 23-ig!

Újra elérkezett a december, és ezzel együtt a karácsonyi bevásárlások ideje. Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani különleges karácsonyi akciónkat, amellyel kedvezményes áron biztosítható a család új vagy akár meglévő digitális eszközeinek vírusvédelme!

Eset Karácsonyi Akció 

Az ESET 3 az 1-ben akcióval ugyanis most a 3 felhasználós ESET Multi-Device Security licencet az 1 felhasználós ESET Internet Security licenc áráért vásárolható meg, így 36.566 Ft bruttó végfelhasználói ár helyett már 17.262 forintért az Öné lehet. A kedvezmény december 5-től (hétfő) december 23. (péntek) éjfélig beérkezett, új, 1 éves, 3 felhasználós, teljes árú ESET Multi-Device Security licencre szóló megrendelés esetén érvényes. Az ESET Multi-Device Security licenccel az antivírus és internetbiztonsági szoftverek otthoni és kisvállalati verziói használhatók, kivéve az ESET Smart Security Premium szoftvert. 

A karácsonyi internetbiztonsági akció feltételei:

- Karácsonyi kedvezmény keretén belül 3 felhasználós ESET Multi-Device Security vírusirtó licencet vásárolhat az 1 felhasználós ESET Internet Security licenc áráért. Az ESET Multi-Device Security licenccel az antivírus és internetbiztonsági szoftverek otthoni és kisvállalati verziói használhatók, kivéve az ESET Smart Security Premium szoftvert.
- A kedvezmény december 5-től december 23-ig, új, 1 éves, 3 felhasználós, teljes árú ESET Multi-Device Security licenc vásárlása esetén érvényes.
- A termék most 36 566 Ft végfelhasználói ár helyett 17 262 Ft áron érhető el.
- Az akció más kedvezményekkel (diákkedvezmény, nonprofit kedvezmény, önkormányzati kedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.

- Egy végfelhasználó több akciós licencet is vásárolhat.

Kérdése, megrendelése esetén keressen minket elérhetőségeinken.

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó