1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

Megújult az ESET otthoni termékportfóliója

Az ESET megújította az otthoni felhasználók számára elérhető portfólióját, amelynek keretében új prémium megoldások is elérhetővé váltak a vállalat termékpalettáján. A díjnyertes NOD32 technológiára épülő ESET Smart Security Premium csomag a hatékony észlelés, illetve a gyors és egyszerű működés kombinációja. A megoldás részeként az új ESET Password Manager könnyebb és biztonságosabb azonosítást tesz lehetővé, az Adattitkosítás (Secure Data) funkció pedig egyszerű és erős titkosítást biztosít a felhasználók számára.

 

Adattitkosítás, jelszókezelő és webkamera védelem az ESET megoldásainak legújabb kiadásában


Az ESET folyamatosan jól szerepel a független teszteken, eddig minden más megoldásnál többször, 98 alkalommal nyerte el a rangos VB100 díjat. Az ESET megoldása volt az egyetlen, amely nemrégiben 100%-os védelmet ért el az SE Lab Home Anti-Malware Protection tesztjén, valamint a legmagasabb pontszámot kapta az AV-Comparatives teljesítménytesztjén. Az ESET hatékonysága a kéretlen levelek szűrése területén is megkérdőjelezhetetlen, hiszen a vállalat megoldása a VBSpam, illetve az AV-Comparatives Anti-Spam tesztjén is első helyen végzett.

Az ESET Smart Security Premium csomag mellett, a felhasználók most az új ESET Internet Security megoldás védelmét is élvezhetik, a legendás ESET NOD32® Antivirus 10 pedig a szkript alapú támadások elleni továbbfejlesztett védelemmel továbbra is ideális megoldás a játékosok számára. Az ESET új megoldásaival magánszféra védelmére helyezi a hangsúlyt a számítógép használata közben. Az ESET Smart Security Premium és az ESET Internet Security megoldásokban elérhető Webkamera-védelem segítségével szabályozható a webkamerához való hozzáférés, így a felhasználók blokkolhatják vagy engedélyezhetik az eszköz kamerájához hozzáférő egyes alkalmazásokat és folyamatokat, illetve magát a kamerát is kikapcsolhatják, így az semmilyen program számára nem lesz elérhető. Az ESET otthoni felhasználóknak szánt portfóliójában olyan jól ismert funkciók továbbfejlesztett verziói is elérhetők, mint a Netbank- és tranzakcióvédelem, a Vírus- és kémprogramvédelem, az Adathalászat elleni védelem, az Exploit blokkoló, az Intelligens személyi tűzfal, valamint az ESET LiveGrid® szolgáltatás.

„Az internetes fenyegetések egyre változatosabbá és gyakoribbá válásával, a felhasználóknak olyan összetett védelmi megoldásokra van szükségük, amelyek a saját, egyedi beállításaikra épülnek. Az új termékportfóliót teljes mértékben ennek a trendnek megfelelően fejlesztette az ESET” – mondta Béres Péter, a Sicontact Kft., az ESET magyarországi disztribútorának vezető IT tanácsadója. „A többrétegű védelemmel ellátott ESET Smart Security Premium jelentősen növeli a felhasználóink biztonságát. A rosszindulatú fenyegetések elleni teljes körű védelem részeként az ESET felhasználói most egyetlen integrált megoldás keretében védhetik meg fájljaikat, jelszavaikat, webkameráikat, és a teljes otthoni hálózatukat.”

Az ESET újdonságai

A Script-alapú támadások elleni védelem (Script-Based Attack Protection) felderíti a Windows PowerShell hibáit kihasználó rosszindulatú script kódok támadásait, illetve azokat a veszélyes JavaScripteket, amelyek a böngészőkön keresztül támadhatnak. A megoldás minden jelentős böngészőt támogat.

Az Otthoni hálózatvédelem (Home Network Protection) lehetővé teszi a felhasználóknak az általuk használt routerek védelmi tesztelését, amelynek során képet kapnak az eszköz sérülékenységeiről (gyenge jelszavak, elavult firmware-ek), és a program által javasolt megoldások segítségével a felhasználó orvosolhatja is a felmerülő problémákat. A megoldás egyszerűen lekérdezhető listát is készít a kapcsolódó eszközökről, feltűntetve azok típusát és az eszközhöz való kapcsolódásuk idejét. A Webkamera-védelem (Webcam Protection) segítségével szabályozhatóvá válnak azok az alkalmazások és folyamatok, amelyek hozzáférhetnek a számítógép kamerájához, és a megoldás figyelmeztet, ha valamelyik nem kívánt alkalmazás megpróbál hozzáférni a webkamerához.

A Password Manager az AES 256 titkosítást használva tárolja, és alkalmazza a felhasználó jelszavait. Ha a felhasználónak új jelszóra van szüksége, akkor a megoldás segít extra erős kódokat generálni és azokat biztonságosan tárolni.

Az Adattitkosítás (ESET Secure Data) az adattolvajok ellen kínál védelmet az USB kulcsok, illetve az elvesztett laptopok esetén, valamint lehetővé teszi a biztonságos együttműködést és az adatmegosztást is.

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó