1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Gyártóink - Software gyártók és fejlesztők

Megfelelően felépített informatikai háttér komoly pillére az szoftver környezet, ami gyakorlatilag a napi munkavégzés feladatait hívatott kiszolgálni. Ezen a területen is évtizedes tapasztalatainkra építve ajánlunk megoldásokat micro -és kisvállalkozásoknak, cégcsoportoknak.

Megbízható szoftver háttér és gazdaságos üzemeltetés

Egy-egy szoftver környezet kiválasztása és bevezetése mindig jóval komplexebb döntést és folyamatot igényel, mint az eszközök fizikai megválasztása. Nagyon sok fontos tényező határozza meg milyen irányba érdemes elindulni, hogy hosszú távon gazdaságos és jól működő, szervezett rendszer szolgálja cégünket. Mindenképpen megbízható és ismert gyártók és fejlesztők termékeiből érdemes választanunk, mert nincs annál rosszabb mint, amikor megszűnik mögöttünk a terméktámogatás és nehezen vagy egyáltalán nem jutunk ezáltal esetleg fontos frissítésekhez, jogszabályban meghatározott változásokhoz.

Partnereinket a leginkább a feladatnak és a lehetőségeknek megfelelő szoftver és kiszolgálói környezet kialakításában, üzemeltetésében segítjük. Legyen szó számlázó és készletkezelő rendszerektől a vírusvédelmi és biztonsági megoldásokon át a szerver infrastruktúrákig mindig a megbízhatóságra építünk mind a szofverek mind pedig a hardware eszközök terén. Amennyiben a legjobb megoldást a nyíltforrású rendszerek biztosítják, szívesen építünk azon alapokra is.

 swgyartok logoi adobeswgyartok logoi agnitumswgyartok logoi apacheswgyartok logoi caswgyartok logoi corelswgyartok logoi debianswgyartok logoi easportsswgyartok logoi esetswgyartok logoi incashswgyartok logoi infactaswgyartok logoi kerioswgyartok logoi macromediaswgyartok logoi microsoftswgyartok logoi mysqlswgyartok logoi mozillaswgyartok logoi navngoswgyartok logoi neroswgyartok logoi novellswgyartok logoi pervasiveswgyartok logoi suseswgyartok logoi totalcommanderswgyartok logoi trendmicroswgyartok logoi ubuntuswgyartok logoi zendswgyartok logoi zonelabs

 Az oldalainkon elérhető cégek nevei, termékei, szolgáltatásai minden esetben az azokat jegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik, a saját védjegyük.

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó