1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Gyártóink - Mobil eszközök

Informatika és a telekommunikáció elmúlt tíz éve leginkább a mobilitásról szól. A notebookok teljesítményének növekedésével, az eszközök fejlődésével (okostelefonok, tabletek) mobil munkavégzés egyre inkább kiteljesedik, amelyhez párosul a sávszélesség bővülése mind a mobil hálózatokon, mind pedig az otthoni / irodai szélessávú kapcsolatokon. Mobil telefonok szolgáltatásainak bővülésével, erősödésével valamint a táblagépek megjelenésével gyakorlatilag ott tartunk, hogy a telefonunk vagy tabletünk képes ellátni azokat a feladatokat, amelyekre néhány éve csak egy erőteljes számítógép segítségével lettünk volna képesek az irodánkban, otthonunkban. Napjainkban elérhetőek mind a dokumentumaink mind az e-mailjeink gyakorlatilag a világ minden táján, a nap minden percében, ha előzetesen úgy alakítottuk ki munkakörnyezetünket.

dell-xps-12-notebook-tablet     tablet-android

Megbízható kapcsolatok és stabil eszközök

Minél inkább a mobilitás kap szerepet életünkben, annál inkább számítunk a megbízható eszközökre és megbízható kapcsolatokra. Hiába gondolkodunk abban, hogy dolgozunk távolból, ha a kiszolgálói oldal nem képes bármely okból a felületet biztosítani számunkra. Legyen szó internet szolgáltatóról, hálózati eszközökről, védelmi megoldásokról vagy az általunk használt mobil eszközről, mindegyikből érdemes megbízható eszközben és hosszútávú üzemeltetésben gondolkodni. Mind hardware mind software területen Partnerünkkel együtt gondolkodva alakítjuk ki a megbízható, adatvédelmi szempontból is ideális megoldást.


gyartok logoi asusgyartok logoi ciscogyartok logoi dellgyartok logoi hpgyartok logoi htcgyartok logoi lenovogyartok logoi linksysgyartok logoi samsunggyartok logoi sonygyartok logoi toshibagyartok logoi tplinkgyartok logoi zyxel


Az oldalainkon elérhető cégek nevei, termékei, szolgáltatásai minden esetben az azokat jegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik, a saját védjegyük.

 

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó