1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Gyártóink - Hardware és periféria gyártók

Informatikai területeken a felhasznált számítástechnikai eszközök során elsődleges szempontként tekintünk a megbízhatóságra. Hosszú évtizezedes tapasztalataink alapján mindenkinek leginkább akkor hiányzik a számítógép, notebook, táblagép, nyomtató amikor nincs nála vagy nem működik. Ezért is fontosnak tartjuk, hogy olyan eszközöket biztosítsunk Partnereinknek, amelyeknek megfelelő támogatása, szervizelésük megoldott és hosszú távon biztosítja a munkavégzéshez, szórakozáshoz szükséges hátteret.

Megbízható gyártói háttér és gazdaságos üzemeltetés

Megbízhatóság mellett fontos szerepe van az ár/érték aránynak is, hiszen többféle gyártó biztosíthatja a megoldást a felmerülő informatikai igényeinkre. Legyen szó egy router vagy egy notebook kiválasztásáról igyekszünk Partnereinket a leginkább a feladatnak és a lehetőségeknek megfelelő eszközt ajánlani, beüzemelni majd hosszú évekre vonatkozóan működtetni. Mi - felmérve az esetleges várható fejlesztési vonulatot - mindig a feladat megoldására szolgáló eszközt vagy egységet ajánlunk ezzel is gazdaságossá téve a ma már nélkülözhetetlen informatikai hátteret. Manapság már szorosan kapcsolódnak mind a szoftver mind pedig a mobil technológiák szállítói köréhez ezen gyártók is.


gyartok logoi apcgyartok logoi asusgyartok logoi atigyartok logoi canongyartok logoi ciscogyartok logoi coolermastergyartok logoi dellgyartok logoi dlinkgyartok logoi epsongyartok logoi gigabytegyartok logoi hpgyartok logoi htcgyartok logoi ibmgyartok logoi intelgyartok logoi kingstongyartok logoi lggyartok logoi lenovogyartok logoi linksysgyartok logoi logitechgyartok logoi nvidiagyartok logoi okigyartok logoi plextorgyartok logoi samsunggyartok logoi sonygyartok logoi tdkgyartok logoi targusgyartok logoi toshibagyartok logoi tplinkgyartok logoi wacomgyartok logoi zyxel


Az oldalainkon elérhető cégek nevei, termékei, szolgáltatásai minden esetben az azokat jegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik, a saját védjegyük.

 

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó