1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.


telefon: +3621 202 7633     e-mail: info@net4net.hu

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Számítógépek, informatikai eszközök üzemeltetése
Számítógépek, notebookok, tabletek és telefonok beszerzéstől a selejtezésig. Kiegészítők telepítése, beállítások. Meghibásodott számítógépek javítása, szervizelése. Programok telepítése, frissítése. Vírus és trójai programok likvidálása, mentési rendszerek kialakítása.
Informatikai hálózatok tervezése, üzemeltetése
Megbízható informatikai rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése. Kábelezés kialakításától segítjük egy új rendszer kialakítását. Beszerezzük és kialakítjuk a központi egység, a szerver környezetét, elvégezzük a munkaállomások beállításait és karbantartásukat.
Weboldalak és webportálok tervezése, programozása
Tervezzük és valósítsuk meg közösen vállalkozása weboldalát. Ön adja az elképzelést mi adjuk a szerver környezetet és Webstúdiónk kreativitását, szakértelmét. Több évtizede készítünk weboldalakat, az egy oldalas portfólióktól a közepes vállalatok portál oldaláig, mind statikus mind dinamikus weboldal kialakításokkal.

MINŐSÉGBE VETETT BIZALOM

MINŐSÉG

Minőség, amely áll a megbízható háttérből. Megfelelően karbantartott informatikai rendszernek olyannak kell lenni mint a kés élének: ha vágunk vele tökéletesen szel, ugyanakkor teljesen hétköznapi módon használjuk és észre sem vesszük.

Minőség, amely áll a minőségi eszközökből, amelyet elsősorban a célok és feladatok vezérelnek. Minden esetben azt tartjuk szem előtt, hogy az adott eszközre szüksége van-e vállalkozásának azokhoz a célokhoz, amelyeket szeretne elérni vagy amely feladatok el kell látni. Legyen szó számítógép részegységről vagy egy software-ről.

Minőség, amely áll tapasztalatunkból és szakértelmünkből. Azt nem kell már senkinek sem bemutatni, hogy milyen ütemben fejlődik az informatika. Nekünk naprakészen majd minden szeletét ismernünk kell. Ezért azt is szoktuk mondani, hogy mi nagyjából 16-18 órát töltünk azzal, amit szeretünk. Ezt az állandó változó, állandóan tanulásra, megoldásokra sarkaló folyamatot, amelyet számítástechnikának hívunk. Tapasztalataink pedig igen erős támaszai a megoldásainknak.

Minőség, amit csak Ügyfeleink értékelhetnek és teszik most már több mint egy évtizede. Szerencsés vállalkozásként elmondhatjuk magunkról, hogy nemcsak minket választanak mi magunk is választunk Ügyfelet. Ha úgy gondoljuk mi túl sok vagyunk az adott cégnek vagy kicsik vagyunk hozzájuk, nem mi vagyunk a megoldás feladataik kívitelezésére, fájó szívvel de nem vállaljuk el az adott feladatot.

BIZALOM

Feladataink során nap mint nap olyan dokumentumokkal, e-mailekkel, bizalmas információkkal találkozunk, amelyek olyan bizalmi kapcsolatot feltételeznek, amely nélkül sem egy ügyvéd sem egy könyvelő, de egy informatikus sem tud dolgozni. Ügyfeleinkkel kialakított kölcsönös bizalmi kapcsolat együttműködésünk alapja. Ezt a bizalmat Ügyfeleinkkel a személyes jó kapcsolatok kialakításán túl a minőségi szolgáltatásunk, tudásunk, Ügyfeleinkkel maximális kiszolgálása együttesen, valamint tapasztalat alapozta meg. Ügyfeleink felmérésünk alapján általában két dolgot tartanak szem előtt: Megbízhatunk a szolgáltatóban? Milyen áron kapjuk a szolgáltatást? Mindkét kérdésre igyekszünk a lehető legjobb megoldást szállítani.

Fontos feladatnak tartjuk, hogy elősegítsük az információs technológiák terjedését és felhasználását, továbberősíteni az informatikai eszközök felhasználása iránti bizalmat, használatuk könnyebbé, érthetőbbé tenni azok számára, akiknek ez például csak egy munkaeszköz.

Bizalom képezi alapját egy weboldal felépítésének is. Többféle szempontból. Egyrészről hosszútávra tervezett design elemeinknek kellő empátiával, energiával kell hatnia mind megrendelőinkre mind Ügyfeleink közösségére. Egyszóval bizalmat kell, hogy keltsen weboldalunk látogatóiban. Kollégáink segítik kiválasztani mind hatékonyság, mind gazdaságosság szempontjából a legelőnyösebb megoldásokat. A ritkán módosuló tartalmaktól a dinamikusan, akár a megrendelő által is kezelhető oldalakon keresztül széles tapasztalatokkal rendelkezünk. Mindezt precíz programozói környezetben és kreatív kivitelezésben igyekszünk Ügyfeleinknek biztosítani.

 

Rólunk mondták

"Kedves Gyuri és csapatod!
Nagyon büszke vagyok, hogy a pagatgold.hu honlap az év honlapja lett 2012-ben.

Úgy gondolom, abban, hogy ezt a szép sikert elértük, a te csapatodnak is oroszlánrésze van. Fontos, hogy ez egy teljesen független értékelés volt, az értékelők konkrétan nem ismertek minket, ezért ez valóságos elismerés, ami valóban a minőségen és a munkán alapszik.

Engedd meg, hogy ezért, az általam irányított csapat nevében őszinte köszönetet mondjak."


Szirányi Zoltán
Pagát Gold Zrt.
www.pagatgold.hu

"15 éve dolgozunk a NET4NET-tel - maximális elégedettséggel! Sajnos nem rendszeresen, de időről időre kiírjuk a "Legjobb beszállító - szolgáltató" versenyt, ahol 2004-ben a NET4NET kapta a MultiMaster gépünket, a fődíjat. Ha azóta kiírtuk volna újra a versenyt, utcahosszal nyernének minden évben!"

 

Gombás Tibor
EW1867 Hungária Kft. - Fein képviselet
www.ew1867.hu

"Többen meglepődnek ha informatikáról beszélünk, hogy évek óta elégedettek vagyunk internetes szolgáltatónkkal. Nem ismernek lehetetlent, nagyon segítőkészek, rugalmasak, gyorsak."

 

Gregus György
PatakPart Panzió Gre-Org BT.
www.patakpartpanzio.hu

"Előző szolgáltatónknál három nap volt egy e-mail cím elkészítésének határideje. Náluk három perc. NET4NET a ma elvárható legjobb választás számunkra a tisztességes üzletvitelük és rendszereink működését figyelembe véve."

 

Kmeczó János
EuroParts Kft.
www.europarts.hu

 

Partnerek

 

Eset 200x200

 

Incash viszonteladó